desember 2010

My little holiday

27.des.2010 @ 23:17 Blogg 7 kommentarer

 

Lost in love. Følelser som er så utrolig ulike, men likevel om akkurat det samme. Tap eller funn, lykke eller sorg - utalje mange spørsmål som man aldri vet svaret på.

Tenkte jeg kunne poste et gammelt bilde som jeg tegnet i sommerferien når jeg hadde en god del i tankene. Sykt retardet, men er hos Celine og  det eneste bildet jeg fant på Celines pc akkurat nå var det. tihi

 


 

Update

Tihi gjett hva jeg har gjort i dag da? Endelig for første gang i år fikk jeg muligheten til å stå på ski med masse herlige folk.  Celine ble med meg inn til Tryvann der vi traff noen venner, Andreas, Ulrik og Karl-Martin. Hvis vi ser bort i fra at jeg er noob til tusen i forhold til de andre var det en av de beste dagene på lenge - sykt deilig å gjøre noe annet en de endeløse lange familiemiddagene vi har i julen.Q: Hva synes du om bildet?

Q: Hva har du gjort i dag ?

 

Edit me

26.des.2010 @ 12:21 Blogg 5 kommentarer

Hei hei. Beklager for null blogging på alt for lang tid - jeg har ikke hatt tid ! :)

Tenkte jeg skulle gjøre om bloggen min til en hovedsakelig fotoblogg,  hvor jeg poster bilder jeg har redigert eller tatt. Selvfølgelig vil det bli masse updats også, men mye mindre en før. Men nok om det, og over til noe helt annet; juleaften. Hjemme hos oss hadde vi besøk fra svergie, av broren min, samt farmor & farfar - mange mennesker samlet på en akkurat passe stort sted. Superkos!

For noen dager siden satt jeg og lekte i photoshop & photofiltre og gjorde om disse to bildene til dette:

Life like a mirror. It never gives back more than we put into it


Hva synes du om bildent?

Hvordan var din jul?


helene

helene


16, Frogn
Blogger om livet og det som skjer rundt meg. Er som regel en glad og positiv jente, men hey alle har sine nedturer. Ikke sant ? :D

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits