november 2010

New hairstyle

22.nov.2010 @ 19:02 Blogg 9 kommentarer

Har du noen gang prøvd å rette håret ditt? Det er veldig populært fortiden og egentlig ganske fint. Prøvde bølgetangen min i dag og det ble faktisk et overraskene bra resultat. Jeg trodde jeg ikke kom til å ble det og se ut som en sau - men så ille ble det faktisk ikke.Q: Har du naturlig krøller eller bruker du bølgetang ?


Beklager dårlige bilder, men finner ikke lageren til kamereaet

PICTURE

21.nov.2010 @ 00:26 Blogg 12 kommentarer

Et nytt bilde fra photoshooten. Celine som har redigert det og som jeg lovet å ta med på bloggen. Er hun ikke flink til å redigere? Selv synes jeg bildet er utrolig stygt av meg, men jeg lovet.

Bildene fra bursdagen kommer senere når jeg får tak i de - hadde ikke med mitt eget kamera i kveld dessverre.

Q: Hva synes du om bildet?

Q: Hva har du gjort i kveld ?

Den beste i hele verden

19.nov.2010 @ 23:43 Blogg 6 kommentarer

Tenkte jeg skulle lage et lite innlegg om kosegutten min. Snart er det et år siden den søteste, rareste og beste pusen forsvant.

Stjerne som han het fikk søsteren min og jeg i julegave for det som skulle villa ha blitt syv år siden i år - den beste gaven jeg noen sinne har fått. Hvorfor han fikk navnet Stjerne husker jeg ikke, men tror det var random. Anyway vi viste når vi fikk han at han hadde en hjertefeil , men det skulle ikke være noe problem for han å få et langt og godt liv mente dyrlegene. De tok feil.  Etter  drøyt fem år ble han plutselig dårlig. Lungene fikk vann i seg, nyrene sviktet, leveren var dårlig og han slet virkelig med de minste ting, som å sove, gå og spise... Det var ikke snilt å la han leve så dårlig som det han var.  Familien ble enige om at vi skulle la han slippe, så torsdag 12.desember sovnet guten min stille inn. Jeg kommer aldri til å glemme den følelsen jeg hadde når jeg sa hade for siste gang. Helt jævlig. Å holde han, klemme han og vite at du aldri kommer til å få gjøre det igjen , den følelsen er ubeskrivelig.

LOVE


Han sov alltid i veldig normale stillinger

Stjerne skulle uansett hva, ligge i alle esker han kom over. Alltid

Beste<3


Pusen var så herlig. Når jeg var liten og fikk i oppgave å dra til rema for å handle, av mamma da fulgte han med alltid. Han satte seg ved inngangen og ventet pent til jeg var ferdig med å handle. Søtt! Eller alle gangene jeg har ligget i hagen solt meg, og lest et blad - Stjerne kunne gjerne myse i solen sammen med meg, men han skulle alltid ligge oppå bladet så all oppmerksomheten gikk til han. Miss it!

Å miste en bestevenn er aldri lett og det er nettopp det som er ulempen medå  få dyr. De kommer alle til å dø en gang....


Anyway beklager dårlige bilder men han levde før jeg fikk speilrefleks :)

Winter dream

18.nov.2010 @ 23:01 Blogg 6 kommentarer

Etter skolen i dag hadde Celine, Rebecca og jeg en liten mini photoshoot. Ble mange bilder og mye latter. Rebecca som har tatt bildene - hun er flink ikke sant ?Syyyykt kaldt!

Herligste Celine

Love oh love

Q: Hva synes du om bildene ?

Q: Hva har du gjort i dag ?

California 2010

16.nov.2010 @ 21:34 Blogg 10 kommentarer

Denne sommeren, den blir den mest episke sommeren noen gang. For noen uker siden bestilte nemlig jeg og 3 venner språkreise. Til USA - 4 uker! Skal til California, long beach og reiser med EF. Tror det kommer til å bli en utrolig tur, men masse nye mennesker, sol, bading og shopping. Can't wait!

Kommer til å blogge litt fra california og selvfølgelig da utlaje bilder. Tenk deg å reise 30 dager til statene uten foreldre ? Kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg. For dere som lurer og tenker på å reise på språkreise så just do it! Turen vi har meldt oss på koster 32.000 + minumun 12.000 i lommepenger. Sykt mye penger men jeg tror det er verdt hver eneste krone :) Update kommer senere.Meg, Mette og Julie. To av de tre jentene jeg reiser med.

Q: Hva skal du i sommer ?

Q: Har du vært / skal du på språreise ?

Famile middag på G

14.nov.2010 @ 11:34 Blogg 7 kommentarer

Fake a smile
Tremeningene mine Herman og Henrik

Mah sistah

Smiiiiiiiiiiiil

Sånn av og til samles en stor gjeng av min familie & venner hos noen av oss for en reunion. I går var vi hos et vennepar av mamma og de hadde det sykeste huset jeg noen gang har sett! Utrolige detlajer og hele huset var i shabby chic stil, kan rett og slett ikke beskrives for fint det var!

Det ble en ganske så koselig kveld med mye latter, prat og god mat - og jeg fikk hjelp til hvilken ballkjole jeg skal velge. Sykt usikker, men har snart bestemt meg tror jeg. Yeah right kommer aldri til å klare å velge...

Q: Har du ball i år?

Q: Hva gjorde du i går ? :)

 Så kom vinteren

11.nov.2010 @ 17:07 Blogg 8 kommentarer


På tide å innse det - vinteren er her! Merker at jeg blir trist ved tanken på å snø, boblejakker og uggs. Jeg er verdens verste frysepinne og aner virkelig ikkeo m jeg kommer til å overleve vinteren eller om jeg fryser ihjel.  Neida det er vel ikke så ille som jeg skal ha det til ? Det er forresten snart jul...Begynner faktisk å få litt dårlig tid på å kjøpe julehaver, bare llitt over en måned igjen. Anyway nå sitter jeg på gulvet på rommet mitt og sover. Blogges!

Q: Hva synes du om bildene? 

Q Har du begynt å kjøpe julegaver?

PHOTOS

10.nov.2010 @ 21:11 Blogg 9 kommentarer

Q: Hva synes du om bildene ?

Make me a cake

08.nov.2010 @ 18:44 Blogg 5 kommentarer

Her og dagen var noen venner og jeg hos Julie. Vi bestemte oss for å bake franske makroner, noe vi kanskje ikke burde ha gjort likevel?  Resultatet ble vel så langt unna oppskriften som det går ann å komme... Bildene snakker for seg selv. Gidder ikke ta med oppskriften engang, fordi den var helt umulig å gjennomføre - hvertfall skylder vi på det og at det ikke var vi som failet.


Slik ble ble resultatet. Ser godt ut ikke sant?

Slik skulle de bli...

Q: Har du noen gang missykes når du baker?


Photoshop me

08.nov.2010 @ 18:12 Blogg 3 kommentarer

Til komfimasjonen min fikk et Photoshop cs5 av mamma & pappa. Det er et utrolig program som man kan redigere nesten alt i, hverfall hvis man er profosjonell. Jeg derimot er så amatør som det går ann å bli, har kun lært meg en effekt og det er å redigere ut ting fra et bilde som du ikke vil ha der. Det er egentlig ganske creepy hvor lett man kan endre bilder  og få det til å se helt naturlig ut .  Når nybegynnere som meg kan få det til, tenk på hva folk som har greie på photoshop kan få til...

   Bilde 1 er orginal bildet, nr 2 og 3 er folk redigert ut
                                                            Bilde nr 2 er orginalbildet

                                                                     

Her har jeg redigert ut hendene mine, se orginalbildet under

Synes det egentlig har gått litt for langt når det kommer til fotoredigering, vi lager på en måte en virkelighet som ikke eksisterer - spesielt når det kommer til kjendiser. Man redigerer bort urenheter, tar bort noen kiloer og forlenger beina dems før man setter de på forsiden av et magasin. Er det  virkelig riktig ?

Cupcakes

07.nov.2010 @ 16:36 Blogg 2 kommentarer

Her om dagen bakte jeg bursdags cupcakes til en som hadde bursdag. De ble egentlig ganske gode så tenkte jeg kunne dele oppskriften med dere. Planen var i teorien å bare bake en vanlig brownie, men underveis fikk jeg idèen om å gjøre noe litt nytt - nemlig å bruke muffinsformer.

Dette trenger du:

En Toro Brownie pakke

Til glasuren trenger du:

250 g smør
2 ts vaniljeessens
2 dl melk
12-16 dl melis
konditorfarge (valgfritt)

Det første du gjør er å følge oppskriften på Toro pakken, men istedet for å hele massen i en langpanne bruker du muffinsformer. Stek - men pass på at de forsatt blir litt myke inni. I mens disse steker lager du smørkremen;Pisk smøret mykt. Tilsett sukkeret og pisk i ca 3 minutter til du får en luftig smørkrem. Pisk inn eggene, ett av gangen. Pisk godt mellom hvert egg. Så pisker du inn vaniljeessensen. Sikt sammen mel og bakepulver, og bland det vekselvis inn i smørkremen med melken. Bruk gjerne mikser, men ikke pisk lenger enn nødvendig for at deigen skal bli godt blandet.  Pass på at kremen ikke blir flytene, den skal være seig og nesten vanskelig å piske. Tilsett konditorfarge etter eget ønske.

Etter dette er det bareå vente til cupcakesene er kalde før du påfører glasuren, bruk helst en plastikpose med et lite hull helt nederst til å på føre den - eller kjøp ferdige poser i butikken som er laget for nettopp dette. Etter at du har påført glasuren er det bare å pynte med diverse.  Slik ble mitt resultat:
Q: Har du laget cupcakes før?
Fotokonkuranse

07.nov.2010 @ 12:47 Blogg 0 kommentarer

Jeg er med i en fotokonkuranse Kofoto.blogg.no, bli med du også ? :)

http://kofoto.blogg.no/1288856473_fotokonkurranse_hst.html

P to the otoshoot

07.nov.2010 @ 11:33 Blogg 3 kommentarer

I går dro jeg og en vennine opp i skogen for å ta noen bilder i det blåe høstværet. Vi var ganske heldige med lyset og bakgrunnen så bildene ble faktisk ganske bra. Brukte kameraet Canon EOS 550 D, et kamera jeg er veldig fornøyd med. Bildene er ikke redigerte annet enn sort/hvit effekter.

Fint, ikke sant?

Skal lære meg å smile uten tunge snart...Q: Hvilket bilde likte du best?

Tentamen sa du?

03.nov.2010 @ 15:54 Blogg 1 kommentar

Hei bloggen

Våknet i dag fem på ni av en vennine som ringer meg. "Helene, hvor er du?" "Jeg sover...?" Etterpå fikk jeg den herlige beskjeden om at klokka ikke var på fem på åtte som jeg trodde og at det vare var fem minutter til nynorsk tentamen snartet. Tror jeg med på hjertet kan si at jeg aldri har stresset så mye som jeg gjorde idag tidlig.

I løpet av 8 minutter klarte jeg fkatisk å stå opp, kle på meg, pakke sekken og spurte til skolen. Ny personlig rekord! Tentamen gikk helt grei, skrev den rareste teksten om en nisse som tar selvmord foran hele Drøbak. haha!

Slenger med et helt bilde av lillesøstra mi

Q: Har du noen gang kommet for sent til tentamen ?

Wannabe blond

01.nov.2010 @ 19:29 Blogg 3 kommentarer

Hei bloggen

Nå sitter jeg og pugger til spanskprøve på torsdag, ettersom den kjære læreren min var så vennlig å fortelle oss om det først i dag. Elsker når det skjer...Anyway noen som lurte på om jeg kunne lage et innlegg hvor jeg viser hvordan håret mitt var når det var blondt og det kan jeg vel gjøre ? Men bare hold det godt fast fordi det er virkelig ikke et fint syn.

Det hele startet vel med at to venniner og jeg fikk den supre idèen en sen torsdagskveld om å gjøre meg om til blondine, vi kjøpte hårfarge og satte i gang! Det eneste problemet var at vi kjøpte fargestoff og ikke belkningsmiddel - håret mitt ble ginger-oransje og veldig veldig fint.. he-he. Har dessverre ikke noe bilde av akkurat den fargen på denne pcen. Neste dag dro stemoren min og kjøpte det serkeste bleknings stoffet du får kjøpt i butikken , og slik ble resultatet:

Luen ble min bestevenn for å si det sånn. Håret ble lilla på toppen, gult på mitten og helt oransj på bunnen. Se bildet under så forstår du hva jeg mener...Den fargen jeg hadde nå tror jeg er det verste jeg har opplevd i hele mitt liv, det var virkelig helt jævlig å se ut som en platina kålrot. Så når jeg kom hjem hadde mamma vært hos en frisør vennine og fått med profosjonelt fargestoff får å få en gjevnere farge. Det ble slikt:

Den hårfargen var egentlig ikke så ille i seg selv, men det var ikke med å væreblond fant jeg ut. Å kle på seg var helt umulig alt ble bare veldig fjortizz, barbie eller bare rart. Etter så mye som en uke som blondine bestemte jeg med faktisk for å farge tilbake til brunt igjen, noe jeg er veldig glad for at jeg gjorde - og denne gangen gjorde jeg det hos en frisør. Når man farger det fra blondt til brunt farger de det først helt oransje for så å gjøre det brunt, dette er for å unngå at håret blir grønt. Prossesen så noe slikt ut:


Stakkars håret mitt, disse tre bildene er fra samme dag. Urtolig at etter alle fargingen jeg har gjort at ikke håret falt av.

I etter tid er det selvfølgelig gøy å ha prøvd blondt hår men skulle ønske jeg gjorde det hos frisøren for det å gå rundt med det håret jeg hadde var virkelig ikke gøy. I tilegg ble  håret mitt ganske slitt etter all fargingen og jeg må være forsiktig med bruk at rettetang osv. Heldigvis har jeg vært flink til å bruke masse hårkurer og håret er på vei tilbake til der det var før.

TIPS! Advarer dere mot store forandringer med hjemme farge, det er jeg et levende bevis på at ikke er så lurt. Skal du farge et litt mørkere eller lysere går det selvfølgelig fint men det er faktisk vært å betalte frisørpris for å få det fra brunt til blondt eller omvendt.
helene

helene


16, Frogn
Blogger om livet og det som skjer rundt meg. Er som regel en glad og positiv jente, men hey alle har sine nedturer. Ikke sant ? :D

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits