oktober 2010

I can see u

29.okt.2010 @ 18:05 Blogg 3 kommentarer

 

På fredager spise vi alltid taco og siden det er snart halloween bestmte jeg meg for å kombinere dette og lage halloweentaco. . Det vil si at jeg har lekte med konditorfarge og gjort kjøttdeigen grønn, rømmen signalgrønn og guacemolen rosa. Familien kom med konklusjonen at det så helt jævlig ut, men snakte ganske godt. Haha, bilder kommer senere.


Et tips til deg om du vil ha flere lesere:

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=helenehellsten
Lag deg en profil her, og vips, har du 100-500 lesere hverdag!
Mange på topplisten gjør dette, vi lesere er lei over å lese de gamle bloggene på topplisten, vi trenger nye som deg!

Q: Bruker du bloggtrafik?
Q: Skal du gjøre noe spesielt siden det er halloween på søndag?

Gi en dag av din utdanning

28.okt.2010 @ 20:46 Blogg 1 kommentar

Idag har det vært opprasjon dagsverk over hele Norge. Det er den ene dagen i året vi tar en dag fra vår egen utdanning for å hjelpe noen i verden som ikke har det så lett. I år gikk pengene til slummen i Brasil og opprasjonen har navnet "Èn by, to verdener". Navnet sier mye i seg selv, nemlig at byen er delt. På den ene siden lever folk med penger, luksus og god mat mens bare noen hundre meter unna lever mange millioner mennesker i slummen.

Brasil er som sagt fylt av enorme kontraster, med rike boligstrøk og slumområder side med side. Men blant de fattige ungdommene finnes det et stort engasjement for å skape et bedre liv for seg selv - og en bedre by. Årets penger blir gitt til seks byer i Bras

il for å hjelpe ungdom for å få et bedre liv. OD er av ungdom, for ungdom!

Jeg valgte å jobbe på et litt annerledes sted, nemlig Hval Sjokoladefabrikk. Mamma sitter i styre der og tilfeldigvis var årsmøtet på samme dato som OD dagen. Så idag har jeg pakket, delt og soltert utrolige mengder meg godteri. Annerledes og veldig gøy!


Gullhval - akkurat trukket med sjokolade. Lukten på fabrikken er ubeskrivelig, man får lyst til å spise luften når men er der.

Q: Jobbet du på OD dagen - isåfall hvor ?


 

 

Pimp my face

25.okt.2010 @ 19:08 Blogg 2 kommentarer


Idag ble jeg angrepet av min kjære venn Helene. Med sprittusj, som ikke går vekk. Har ikke jeg gode venner kanskje?

Da er det tid for dagens update. Idag, mandag startet vi til første time med matte. Som om ikke det er ille nok overrasket den herlige læreren vår oss med uforbredt prøve. Jeg bare elsker når det skjer... Anyway resten av dagen har vært ganske normal. Oversett et halvt tonn med lekser og fått mer enn min daglige dose av facebook.    

Oo forresten den herlige mammaen min hadde med seg uGGs og peak jakke med seg hjem til meg i dag. bilder kommer senere. Blogges.

Q. Hva har du gjort idag?

Long time, no see

24.okt.2010 @ 18:24 Blogg 1 kommentar

 Nå er det et par månder siden sist gang jeg har blogget, og ja mye har vel skjedd, En rask oppsumering av sommeren er vel som følgene: Jeg traff mange nye herlige mennesker, mistet kontaktet med herlige mennesker, dratt til spania, har vært på leirskole og klart å prestere å  farge håret blondt på inpuls.

NB! Håret mitt er brunt igjen nå, heldigvis.

helene

helene


16, Frogn
Blogger om livet og det som skjer rundt meg. Er som regel en glad og positiv jente, men hey alle har sine nedturer. Ikke sant ? :D

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits