januar 2011

Ball 2011

30.jan.2011 @ 22:38 Blogg 5 kommentarer

Hei bloggen, en stund siden sist! Har rett og slett for mye trening og skole til å få tid til å blogge fast :)

Anyway på torsdag var det ball på skolen min, et ball jeg tror jeg har gledet meg til i 2 år. Det ble en utrolig herlig kveld med utrolig mange fine kjoler, minner og ikke minst den beste limo turen da - jeg og syv andre venniner leide nemlig en limo før ballet. Etter min mening var det nesten bedre enn ballet, det sier vel litt for gøy det var?

Mina, jeg, Mette, Hannah, Julie, Kristin, Celine og Sandra foran limoen
Celines med kjolen hun har designet selv

Meg og kvaleren min, Aleksander daa

Søta mi, helene

Et dårlig bilde av hvordan kjolen min ser ut, i know men har nesten ingen okey bilder av den - take it or live it hihih :)

Det var en kveld jeg kommer til å huske lenge og absolut verdt all jobb det var å stelle i stand - både selve det å rigge opp til ballet ballet , lage parr lister og det å få alt til å fungere (husker ikke om jeg har nevnet at jeg var i ballkomiteen, men anyway det var jeg) Takk for en fin kveld sier jeg bare! :)


Har dere hatt ball på skolen deres?

Hva synes du om kjolen ?

PHOTOS

17.jan.2011 @ 00:00 Blogg 4 kommentarer

Mens jeg ventet på at tven skulle vise noe mer spennede enn repriser fra det forje århundret satt jeg meg ned og redigerte noen bilder som jeg tok i sommer. Sykt savn å se på bildene merker jeg.. spesielt når man ser ut av vinduet og innser at snøen ikke har tenkt til å slutte å falle. Gr8. hihi.

 

// Candon eos 550 D


Så var det meg og mine morsome ordspill da - ehehe

Elsker at blogg.no ødelegger kvaliteten da..


Hva synes du om bildene?

Hva er bloggen din? Jeg trenger nye blogger å lese ! :)Photoshoot med minime

16.jan.2011 @ 17:42 Blogg 10 kommentarer
Hadde lovet søsteren min å ta bilder av henne ganske lenge, så i dag besteme jeg med for å faktisk gjøre det. Siden jeg er litt for glad i photoshop, måtte jeg selvfølgelig leke litt med de bildene jeg tok - resultatet ser du rett ovenfor denne teksten. Whatcha think?

Anyway så må jeg faktisk si noe som får meg til å sveve på en rosa sky for dagen! tihihihih. Da jeg kjøpte ballkjolen min for en stund siden, av en random var den litt for liten - derfor for å få den til å passe måtte jeg trene en god del. Her om dagen prøvde jeg den.. OG den passet! Love my medlemskap hos spenst!

Orginalbildene - if u care


Hva er dine nyttårsforsetter?

Hva synes du om bildet ? :)

helene

helene


16, Frogn
Blogger om livet og det som skjer rundt meg. Er som regel en glad og positiv jente, men hey alle har sine nedturer. Ikke sant ? :D

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits