Cupcakes

07.nov.2010 @ 16:36 Blogg 2 kommentarer

Her om dagen bakte jeg bursdags cupcakes til en som hadde bursdag. De ble egentlig ganske gode så tenkte jeg kunne dele oppskriften med dere. Planen var i teorien å bare bake en vanlig brownie, men underveis fikk jeg idèen om å gjøre noe litt nytt - nemlig å bruke muffinsformer.

Dette trenger du:

En Toro Brownie pakke

Til glasuren trenger du:

250 g smør
2 ts vaniljeessens
2 dl melk
12-16 dl melis
konditorfarge (valgfritt)

Det første du gjør er å følge oppskriften på Toro pakken, men istedet for å hele massen i en langpanne bruker du muffinsformer. Stek - men pass på at de forsatt blir litt myke inni. I mens disse steker lager du smørkremen;Pisk smøret mykt. Tilsett sukkeret og pisk i ca 3 minutter til du får en luftig smørkrem. Pisk inn eggene, ett av gangen. Pisk godt mellom hvert egg. Så pisker du inn vaniljeessensen. Sikt sammen mel og bakepulver, og bland det vekselvis inn i smørkremen med melken. Bruk gjerne mikser, men ikke pisk lenger enn nødvendig for at deigen skal bli godt blandet.  Pass på at kremen ikke blir flytene, den skal være seig og nesten vanskelig å piske. Tilsett konditorfarge etter eget ønske.

Etter dette er det bareå vente til cupcakesene er kalde før du påfører glasuren, bruk helst en plastikpose med et lite hull helt nederst til å på føre den - eller kjøp ferdige poser i butikken som er laget for nettopp dette. Etter at du har påført glasuren er det bare å pynte med diverse.  Slik ble mitt resultat:
Q: Har du laget cupcakes før?
2 kommentarer

Postet av: Pernille Torp

Dato: 07.nov.2010 Tid: 17:50 URL: http://pernillekt.blogg.no/
åååå de så SYKT gode ut!! :D

lol, visste ikke at du hade blogg.. *blir nå fastleser*

du er superflink og supersøt sååå keep up the good work bebeh :D

Postet av: Amanda

Dato: 08.nov.2010 Tid: 00:28 URL: http://amandarohdes.blogg.no
ååå jeg fikk så lyst på cupcakes nå! hihi <3

me like your blog! :D

Skriv en ny kommentar

helene

helene


16, Frogn
Blogger om livet og det som skjer rundt meg. Er som regel en glad og positiv jente, men hey alle har sine nedturer. Ikke sant ? :D

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits