Wannabe blond

01.nov.2010 @ 19:29 Blogg 3 kommentarer

Hei bloggen

Nå sitter jeg og pugger til spanskprøve på torsdag, ettersom den kjære læreren min var så vennlig å fortelle oss om det først i dag. Elsker når det skjer...Anyway noen som lurte på om jeg kunne lage et innlegg hvor jeg viser hvordan håret mitt var når det var blondt og det kan jeg vel gjøre ? Men bare hold det godt fast fordi det er virkelig ikke et fint syn.

Det hele startet vel med at to venniner og jeg fikk den supre idèen en sen torsdagskveld om å gjøre meg om til blondine, vi kjøpte hårfarge og satte i gang! Det eneste problemet var at vi kjøpte fargestoff og ikke belkningsmiddel - håret mitt ble ginger-oransje og veldig veldig fint.. he-he. Har dessverre ikke noe bilde av akkurat den fargen på denne pcen. Neste dag dro stemoren min og kjøpte det serkeste bleknings stoffet du får kjøpt i butikken , og slik ble resultatet:

Luen ble min bestevenn for å si det sånn. Håret ble lilla på toppen, gult på mitten og helt oransj på bunnen. Se bildet under så forstår du hva jeg mener...Den fargen jeg hadde nå tror jeg er det verste jeg har opplevd i hele mitt liv, det var virkelig helt jævlig å se ut som en platina kålrot. Så når jeg kom hjem hadde mamma vært hos en frisør vennine og fått med profosjonelt fargestoff får å få en gjevnere farge. Det ble slikt:

Den hårfargen var egentlig ikke så ille i seg selv, men det var ikke med å væreblond fant jeg ut. Å kle på seg var helt umulig alt ble bare veldig fjortizz, barbie eller bare rart. Etter så mye som en uke som blondine bestemte jeg med faktisk for å farge tilbake til brunt igjen, noe jeg er veldig glad for at jeg gjorde - og denne gangen gjorde jeg det hos en frisør. Når man farger det fra blondt til brunt farger de det først helt oransje for så å gjøre det brunt, dette er for å unngå at håret blir grønt. Prossesen så noe slikt ut:


Stakkars håret mitt, disse tre bildene er fra samme dag. Urtolig at etter alle fargingen jeg har gjort at ikke håret falt av.

I etter tid er det selvfølgelig gøy å ha prøvd blondt hår men skulle ønske jeg gjorde det hos frisøren for det å gå rundt med det håret jeg hadde var virkelig ikke gøy. I tilegg ble  håret mitt ganske slitt etter all fargingen og jeg må være forsiktig med bruk at rettetang osv. Heldigvis har jeg vært flink til å bruke masse hårkurer og håret er på vei tilbake til der det var før.

TIPS! Advarer dere mot store forandringer med hjemme farge, det er jeg et levende bevis på at ikke er så lurt. Skal du farge et litt mørkere eller lysere går det selvfølgelig fint men det er faktisk vært å betalte frisørpris for å få det fra brunt til blondt eller omvendt.
3 kommentarer

Postet av: pernilleellefsen

Dato: 01.nov.2010 Tid: 20:01 URL: http://pernilleellefsen.blogg.no
hahaa,du var litt søt som blond da :) men brunt er definitivt best ! :-D

//haha, sjæl. fryser som bare f allerede jeg :)

Postet av: johnsseen

Dato: 02.nov.2010 Tid: 13:18 URL: http://www.johnsseen.blogg.no
Tusen takk! koselig at du liker bloggen min! :D

anngående det du skrev om hårfargen din. Jeg hadde svart hår da jeg gikk til frisøren! Og jeg skulle farge det blondt! Jeg endte opp oransj, også farget hun det igjen dagen etter. Og det resulterte i at håret mitt ble ødelagt! Jeg hadde lang hår som gikk over bh'n på ryggen. Og jeg var nødt til å klippe det kortere og kortere. Det er grunnen til at jeg har så kort hår som jeg har nå! :( Men jeg er nødt for å leve med det. Håret vokser jo ut igjen. Men det er jo en lang prosess før det er langt igjen. Så det er ikke alltid lurt å gå til frisøren. Spørs jo hvem du går til. :/ så nå skal jeg nok gå for min egen hårfarge :)

du var forresten kjempe søt jente :)

Postet av: mettealsaker

Dato: 02.nov.2010 Tid: 16:39 URL: http://mettealsaker.blogg.no
syntes du var søt som blondine jeg, helene (a)

Skriv en ny kommentar

helene

helene


16, Frogn
Blogger om livet og det som skjer rundt meg. Er som regel en glad og positiv jente, men hey alle har sine nedturer. Ikke sant ? :D

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits