Gi en dag av din utdanning

28.okt.2010 @ 20:46 Blogg 1 kommentar

Idag har det vært opprasjon dagsverk over hele Norge. Det er den ene dagen i året vi tar en dag fra vår egen utdanning for å hjelpe noen i verden som ikke har det så lett. I år gikk pengene til slummen i Brasil og opprasjonen har navnet "Èn by, to verdener". Navnet sier mye i seg selv, nemlig at byen er delt. På den ene siden lever folk med penger, luksus og god mat mens bare noen hundre meter unna lever mange millioner mennesker i slummen.

Brasil er som sagt fylt av enorme kontraster, med rike boligstrøk og slumområder side med side. Men blant de fattige ungdommene finnes det et stort engasjement for å skape et bedre liv for seg selv - og en bedre by. Årets penger blir gitt til seks byer i Bras

il for å hjelpe ungdom for å få et bedre liv. OD er av ungdom, for ungdom!

Jeg valgte å jobbe på et litt annerledes sted, nemlig Hval Sjokoladefabrikk. Mamma sitter i styre der og tilfeldigvis var årsmøtet på samme dato som OD dagen. Så idag har jeg pakket, delt og soltert utrolige mengder meg godteri. Annerledes og veldig gøy!


Gullhval - akkurat trukket med sjokolade. Lukten på fabrikken er ubeskrivelig, man får lyst til å spise luften når men er der.

Q: Jobbet du på OD dagen - isåfall hvor ?


 

 

Ã?n kommentar

Postet av: Mette Alsaker

Dato: 29.okt.2010 Tid: 14:22 URL: http://mettealsaker.blogg.no
jeg vil ha marsipan med sjokolade som ligner på en hval :) men ellers nam

Skriv en ny kommentar

helene

helene


16, Frogn
Blogger om livet og det som skjer rundt meg. Er som regel en glad og positiv jente, men hey alle har sine nedturer. Ikke sant ? :D

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits